Altijd iets leuks op tafel
Marja's Creaties

Rouwwerk


Hier onder vindt u een aantal voorbeelden van rouwcreaties die ik voor u kan verzorgen. Andere wensen zijn uiteraard ook mogelijk.
Een rouwcreatie kan besteld worden via de telefoon of email. 


Het is fijn als u persoonlijk langs kan komen om de wensen door te nemen. Een lint bestellen behoort ook tot de mogelijkheden. Als er familieleden/vrienden zijn die graag willen helpen bij het maken van de creatie dan is dit in overleg ook mogelijk. Ook is het mogelijk om persoonlijke/tastbare herinneringen in een rouwstuk te laten verwerken.
Het is mogelijk om een tijdelijke grafsteen maken. Dit kan fijn zijn zolang de echte herdenkingssteen nog niet geplaatst is. Deze tijdelijke herdenkingssteen wordt verhuurd, zolang het nodig is. Ook hier kunnen persoonlijke/tastbare herinneringen in verwerkt worden.


 

Verhuur grafwerk
Deze creatie kan op het graf gezet worden totdat de blijvende steen geplaatst wordt. Na 1 tot 2 weken zijn de bloemen die tijdens de begrafenis neergezet zijn vaak niet meer mooi. Deze creatie is een oplossing om de leegte op te vullen tussen de bloemen van de begrafenis en de definitieve steen. De creatie wordt door mij verzorgd en op het graf geplaatst. Het is de bedoeling, waar nu Sjakie staat, dat dit een persoonlijke invulling krijgt. De creatie wordt verhuurd zolang gewenst.


Voorbeelden van verschillende rouwwerken